Om der søkes til den sydligste pol, så er der noget der er skjult.

Hønefoss 1.oktober.  Spørsmål:  Den isen som smelter på Norpolen nå - vil det frembringe spor etter skjulte sivilisasjoner? 

sydpolen frimerkeIliuka:  Ei vil det.  For under hva der tales isen på polen, der finnes ei noget annet enn hav.  Om der søkes til den sydligste pol, så er der noget der er skjult.  Kono Ekatah.  

Men den smeltinga, vil den ha noen påvirkning på tiltingen?  Så kan der tales - korrekt.  Vil det tilte tilbake til det det var da … Så er der korrekt … da pyramidene ble bygget.  Og da vil kraften i energiene virke som den gjorde før? Så vil der blive. 

Lik der således er at betrakte lik Moder Jord er en evig generator der produserer sin egen kraft - hvori der og er av magneto prinsipper tilhørende - lik den så samspiller med Fader Sol, og hva den så og samspiller med moder Måne.  Således er der energier og polariteter, rotasjoners hastigheter, vekt og balanser der og er hastigheter - der bliver til at forstå hvorledes alt henger til sammen i heledelen av galaksen, lik der så og er for alle andre galakser.  Der er evige sykluser for at Moder Jords kraft skal oppstå - for ei kan Fader Sol lyse om der ei er sådanne forvandlinger av generasjoner gjennom tider og tider for Moder Jord.  Moder Jord byder og produserer kraft gjennom for hva den induserer av Moder Jords Magmas rotasjoner.  Der stråler energier lik ”beams” til Fader Sol.  Fader Sol induserer energier der kommer tilbake lik solvinder - og således kan der lyse sol på Soltinden.  Kono Ekatah.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/378194
hits