hvordan kan vi best bekjempe møll?


(08.12.05) - Spørsmål:  Møll, det er sagt at sprøyting ikke vil hjelpe ordentlig, men at vi burde ta alt på fryselager; bomull, ull, pels, - alt. 

Møll (Tineola bisselliella)Så kan der tales.  Lik der således er i behov av at se at der kan kombineres.  For der er lik menneskebarn ei kjenner til visdom av hva møllets insekter elsker og hva de hater.  Om den søker at tenke noget for hva der er av skinn, så er der noget der er med en pels der må søkes at forvares noget i hva der tales kuldens lager.  Dog alt hva der er av oksens hud, så er der ei til gleder for møllen.  Om den søker så til hva der er stoffer der er av blå kolører, så elsker ei møllen larver sådant.  Der er røde, der er hvite, der er lyyse brune kolører der er lik godis for en møll. Konu Ekatah.

Men det man kan sprøyte med, da?

Vi ser der er noget der skaper til forgassinger, og således bliver der tungt for møllen at ånde. 

De i Veggdyrkontrollen har det? 

Så er der korrekt.  Og der finnes små feller der kan platseres hit og dit, og den vil aldri se en møll der hviler noget besluttsomt for at sove, lik den taler, om der tenkes for hva der tales krysninger mellom Curry- og Hartmannlinjer. Der er således den kan søke, om der anvendes magneto-energier, så kan der søkes at begrense og skape utriveligheter.  For der er så, om der er ubalanser i luftens partikler, om der tales ioner, om der er for høye samlinger av ioner, lik der er positive ladete partikler, så er der til godt for møllen at leve.  Om der bliver noget ombalanseret, noget avladet og depolet, så er der noget der skaper mistrivsler for møllet og annet insekters natur.  Så kan den óg se om der bliver til små insekter der tales maurer.  Konu Ekatah.

Ja, TAKK!  Hvordan skal jeg gjøre det, da? 

Vi ser der må søkes til nogen maskin der skaper så noget balanseringer av luftens partikler. For kommer der nogen møll nogen tid i anvendelige rum?  Ei er der så.  Rum der anvendes, der sirkulerer luften, der skaper så balanser i energier.  Dog luften der står stille og noget inkuberet luft, der står i skjulte kammer, der bliver stillhetens luft.  Og partiklene avlades gjennem elektroner der tilhører noget magneto energier av eldede, spesifikke kull-kabler.  Således er der alt et eldet problem, om den vil.  Lik der (kort/og?) noget i tiden kan anvendes i små lysfeller, noget der utstråler ultrafiolette lys, så bliver der fanget.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/618546
hits