Påvirker auraendring DNA?

(06.12.05) Spørsmål:  Påvirker auraendringer DNA?

AuraEi er det. Der er energier i frekvenser der tilhører den aura der søker så at påvirkes, lik der efter generasjoner påvirker hva der er av menneskebarnets celler. Dog, der er cellen der lever i den ene inkarnasjon der bliver tilføret nye oscillasjoner, og der skaper sådant om frekvensen der utstråles av auraens kilder. Ei er der knyttet for DNA. Konu Ekatah.

Denne krystallenergien som komme inn nu, påvirker heller ikke den?

Ei er der for DNA. Vi ser der råder nogle forvirrelser. For ei er der i behov av genetiske forendringer for at mottage de frekvenser der skapes innom Galaksen i nutid.  Der er tilførelser av nye og høyere vibrasjoner der påvirker alt av menneskebarnets og livets celler, om der er en blom, eller om der er en dyr, eller om der er en menneskebarn . Således er der ei knyttet for hva der er av genetiske betingelser. Der er tilførelser, høyere vibrasjoner, lik der omskapes upåvirket av genetiske tanker. Konu Ekatah. (06.12.05)

Jeg har tatt en auraendring, men hva skjedde?

Gjennom frekvenser der blev tilføret, således skapes der forendringer. Der er således den synger med en annen frekvens, en tone, om den vil. Således er der intet der skapes til bevisstheten at forstå, for der er hvorledes den utstråler sin kraft. Den er nærmere sine kilder nu, dog ei ser vi der bliver til at forstå av intellektet. Der er noget den vil kjenne til, hvorledes den høster sine erfarenhetens frukter, bliver der til innsikter efter tid. Konu Ekatah.

Er det noen forskjell på stjernebarn og krystallbarn?

Så er der ei. Der er noget der er i den samme frekvens’ valør. Konu Ekatah. (06.12.05)

Hva mener Iliuka om gruppe-auraendring?

Vi ser hva der skapes så, så er der ei noget muligt at skape til forendringer av en unison energi. Hva den ser til aura, er noget for hva der er noget av individets print om den vil, derigjennom er der viktigt at behandles individuelt. Hva den søker i grupper til meditative opplevelser, til sjamanistiske grundtanker, til noget av trommens vibrasjoner og kristallenes boller, så er der klokt at den ser at alt er der i de frekvenser der oppløfter flokken, lik en flokk. Dog, individet må søkes at anpasses i auraens energier, individuelt. Konu Ekatah. (06.12.05)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/620526
hits