SELVET - det er Gud!

(06.12.05)  Spørsmål:  Gud er Selvet, vår dypeste kjerne. For å bli opplyst må jeg skaffe et tomrom hvor jeg kan møte meg selv totalt.

SelvetKan der defineres tomrom?
Alt og intet. Intet kan bli til alt.

Er der alt den samme Kraft?

Ja.

Hva den så søker, der er til Altet innom sitt selv, således den bemøter intetheten. For hvorledes den så favner om tilstander der er av nuet, så vil den g kjenne kraften av Helig energi stiger. Kraften av at være favnet om av nuet, er således den vil forstå av intellektet, av hjertet og av sjels vibrasjoner hvorledes evigheten er. For evigheten er således helige punkter av nuets tilstander, og alt er nu. Således, i tider den kjenner kraften i sitt selv i en frihet, at morgensolens ukjente lys ei betyder noget for ditt høyre øye; at hva der var i fallende sols opplevelser ei betyder noget for ditt venstre øye, så er den sentreret i sitt eget hjerte, og således er den beredd til at mottage alt hva der flyter i strømninger av intergalaktiske opplevelser, der kommer inn over din Universum nu.

Konu Ekatah.
(06.12.05)


Kommentarer:
Postet av: Heidi Grwe

Fantastisk at du har lagt ut dette. Det gir meg en god bekreftelse p egne erfaringer og strre trygghet mht. stole p meg selv og egne opplevelser. Takk til deg.Heidi

10.09.2006 @ 14:42

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/620713
hits