Jesu oppgave og Jesu gjenkomst

(08.12.05)   Spørsmål:  Hva var Jesus sin oppgave ved å være blant menneskene? 

JesusAt fremstå lik den var lyset, lik der så tendedes et håp i menneskebarns hjerter og bevisstheter.  Der var således den visede veien for menneskebarnet gjennem sin Kristi lys, til hvorledes menneskebarnet kan søke i rettvis ånd.  Hvorledes der er så for at forbinde og at opphøye sitt selv til høyere vibrasjoner, så er der den der bærer en ren hjerte, en rettvis hjerte, og den der søker til lysets kilde, foruten at alt hviler innom intellektets tilstand.  Der er hjertet der søker for lysets renheter og vibrasjoner der vokser gjennem naturens vandringer.  Celle efter celle der opplyses, så er der til en eksempel, en manifestasjon av den Jesu Kristi gestalt, for at vise menneskebarnet hvorledes portalen kan åpenbares – i lyset.  Konu Ekatah. (08.12.05) 

Det sies at Jesus skal komme igjen i ”Endetiden”, som det heter.  Men hvordan vil det manifisteres, hvordan vil det skje? 

Der vil manifisteres i kjøtt og i blod til hva der tales en nyfødelse. For hvorledes der g vil åpenbares hva der nu er skjult for sine himler.  For lik vi ser på din Jord, så kan den ei se inn i våre himler.  Således er der til noget at forundres for.  For i frekvenser der skapes om på din Jord nu, lik der bliver alt mere blå frekvenser, så vil der være lettere for menneskebarnet at se inn i våre sfærer, og så vil vi se at menneskebarnet ser oss.  Konu Ekatah. Den Kristi fins til evig tid.  (08.12.05)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/625152
hits