Jomfrufødselen - hvordan gikk dette til?

(08.12.05)    Spørsmål:  Det sies Jesus var født av en jomfru, men hvem eller hva er i så fall hans herkomst eller far? 

Maria ikonHva der er så, så er der i skaperkraftens besittelse at skape frø foruten at der bliver noget til fruktbarhetens opplevelser.  For hvorledes der vil skapes, så er der noget i skaperkraften menneskebarnet ei ennu kjenner til.  Hva der spaltes og hva der forenes av celler er noget der óg kan skapes gjennem materialiseringer utav intethetens kraft.  Lyset er en budbringer og en bærer av kraften, og lyset har båret den første celles bevissthet til Moder Jord av Universums kilder. Så vil der óg være i tider der kommer. For alt hva der hviler i høyere vibrasjoner og sfærer er bevisstheter.  Om den søker til vannets molekyler, så er der i enhver celle i vannet der er på din Jord bevisstheter.  Og der bærer den samme bevissthet lik der er for vannet, om der er frosset, om der tales for Ios’ sfærer, om der tales for Merkurs sfærer, om der tales for Mars’ sfærer, om der tales for marken der lever óg, om der tales for stratosfærer. Alt hva der er av vannets elementer bærer den samme bevissthet for liv.  Om den så søker, så er vannet et element der er i åndens natur en helig element.  Således under tider den drikker av vannets kilder, så skal den se at der er en livskraft den høster og drikker.  Således skal den vite, at alt hva der er ledet av bevisstheter til din Jord, kan skape liv, om der ei er lik menneskebarnet tror. Manifestasjoner av kraft, noget der bliver til at forflyttes, transformeres om den vil, fra den ene sfæres tilstand til den annen sfæres tilstand.  En frø bærer en liten bevissthet, en celle bærer en liten bevissthet, dog bevissthet er frekvenser der er forbindet til Skaperens Ånd.  Konu Ekatah.
 (08.12.05)


Kommentarer:
Postet av: liv

så hvidt jeg vet ,går det ikke an og få batn helt alene, så det skulle være morsomt og få

en forklaring på , og da mener jeg en seriøs forklaring på hvorda jomfru maria kunne få til det . jeg tror nok vi må ta i betraktning at Josef hadde noe mad saken og gjøre . hilsen liv.

17.06.2007 @ 19:29
URL: http://komentar
Postet av: liv noer rønning

Så hvidt jeg vet, går det ikke an og få barn helt alene.Så det skulle være veldi fint og få en seriøs forklaring på fenomenet. Jeg tror vi må regne med at Josef hadde noe med saken og gjøre.

17.06.2007 @ 19:35
URL: http://komentar

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/625179
hits