Bibelhistoriens opprinnelse

(08.12.05)  Spørsmål:  Iliuka har sagt at man kunne konkludere med at ’extra terrestials’ delvis var den direkte årsaken til den bibelske historie... 

Sumeriske guderSå kan der tales.
.. som også er beskrevet i de sumeriske skriftene

Så er der korrekt. 
Og denne historien var endret av kirkefedrene. 

Så er der korrekt.   

Er den bibelske historie, en tilbedelse av Gud, egentlig en misforståelse, en misforstått tilbedelse av ’extra terrestials’, og ikke den egentlige Gud eller Altet? 

Dog ei ser vi der er korrekt navn at betegnes lik misforståelser, der er bevisste manipulasjoner.  Konu Ekatah. 

Så den bibelske historien, den er ikke korrekt, slik den er forstått. 

Ei er det, ei er det.   (08.12.05)

Har egentlig alle de store religionene et felles opphav? 

Så kan der tales.  Der er kildens lys der fødes, og således er der til nogen gjenkjennelser for enhver celle menneskebarnet bærer i originaliteten, noget av kildens lys i sitt selv, så er der noget der må forpleies lik et litet frø.  Konu Ekatah.  (08.12.05)


Vil en ny forståelse av menneskets opprinnelse bidra til at religionene i sin nåværende form opphører, og at mennesket går inn i en ny og bedre verden? 

Så kan der tales, dog ei er der viktigt for menneskebarnet at forstå sine opprinnelser. Der er viktigt for menneskebarnets bevisstheter at søke at tilknyttes til hva der tales en intergalaktisk bevissthet, til hvorledes der så oppdages, om den vil, at veier der finnes utover til evighetens ende, for hva der tales territorier i Universum, er evigheten.  Dog om den g søker innover i sin egen selvs kilde, så er der g like viktige deler av evigheten.  Den er en punkt i evigheten.  Og således vil menneskebarnet forstå; sin værende eksistens i nuet, er alt heligere enn sitt opphavs begynnelse. Konu Ekatah. (08.12.05)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/625452
hits