MENNESKETS OPPRINNELSE

 (21.09.05)  Spørsmål:  Er menneskets opprinnelse et resultat av genetiske eksperimenter i fortiden foretatt av ’extra terrestials’?

Menneskets utviklingEi kan der tales totalt så, der er således ei nogen konsekvens av nogen eksperiment, der er noget lik der var vel planlagt.  Om der tenkes så, så er der ulike genetiske utartelser av ulike raser der lever lik menneskelignende vesener på ulike planetariske energier i ulike nivåer.  Hva der så er; megen menneskebarn tror der er noget utviklende energier mellem hva de tales apenes vesener og menneskebarnet, dog ei er det.  Der er unik energi der er i DNA for menneskebarnet, tilføret noget igjennem lang tids utviklinger av nogen fjerne galakser.  Hva der tilføredes så av energier er ei for at legemet skal vokse, der er for at legemet skal utvikles i fra at vandre på fire til at vandre på to.  Der er sjelen der skal utvikles, lik der g er tilføret alt høyere vibrasjoner.  Således, om den studerer noget der er kalendium for Maya-/Inka-indianere, så vil den se hvorledes der nu under dekadens ende transformeres alt høyere vibrasjoner der omskaper noget av DNA-profiler for menneskebarnet.  Således er den alt nærmere Atlantis’ eksistenser og Lemurias eksistenser nu enn hva den nogen tid var. 

Hva den så søker til, er til høyere vibrasjoner for at kommuniser med ’extra terrestials’ der vil åpenbares for menneskebarnet.  For hva der nu er usynlig bringes fram til synlige frekvenser for at se og at fornemmes.  Og hva der er av symptomer og sykdommer på sin Jord nu vil opphøre at eksistere.  Der nevnes cancer. Hva der så er, der er for at skapes nye frekvenser der ei kan leve i cancerens energier, således vil der opphøre.  Hva der bliver at se er noget nye symptomer der fødes, lik der er pester på sin Jord.  Dog der er for at menneskebarnet skal blive alt mere tilknyttet hva der er den kollektive kilde.  For hvori den oppløfter sin egen kraft til Selvets helbredelser, skaper g friheter for sine nester. 

Der vandrer noget lik der er gode vinder for alle nasjoners opprinnelser, for hvori der er grenser nu, vil der opphøre at være grenser.  Hvor den ene søker at skape kriger til sin nestes bror er noget der vil opphøre.  Således vil der blive noget underligt for menneskebarnet at utøve krigens makt i tiden der kommer, for freden skal seire!  Lik der så skaper nytt lys for heledelen av Moder Jord, der vokser i kommunikasjoner for Moder Jords kjerner, der er lik magma, til hva der tales de fjerneste galakser.  For der finnes meridianer på ditt legeme, der finnes meridianer der kommuniserer mellom ulike sjeler i grupper, der finnes meridianer der kommuniserer mellom ulike planeter, og der finnes meridianer der kommuniserer mellom ulike galakser.  Således vil en enhet vokse fram, i trigonal energi.  Der er alt hva menneskebarnet søker til, bliver at skape en innsikt om at alt er ett. Konu Ekatah.
(21.09.05)


Kommentarer:
Postet av: LarsJT

Hva dette forstr jeg at vi vil etterhvert, her p jorden, oppleve en hyere vibrasjonsfrekvens. Men hvor lang tid vil dette ta, er det snakk om rhundrer? rtier?Et annet sprsml er hvordan kan man p best mulig mte jobbe med denne frekvenskningen, isteden for jobbe med den p grunn av, blant annet, frykt?

12.08.2006 @ 12:43
Postet av: Heidi Grwe

Hei.For meg blir det slik at jeg pner meg for alt jeg er, uavhengig av om jeg enn er i stand til forst alt jeg er. Energifrekvensen er alt kt, og ker fortsatt - skritt for skritt for at vi skal greie dette m det g trinnvis, og alle blir berrt av dette enten vi er oss det bevisst eller ikke. pne opp for altets vren (p enkelt vis si ja til hele livets mysterie)mottar du ogs kning i dine frekvenser. I din innerste vren har du all kunnskap brende i deg for f til dette. I hodet derimot vet vi ikke hvordan vi gjr det. Ha derfor tillit til at det din kning skjer i takt med hvem du er. P dette viset trengs det ikke en eneste jobbing til :-) deilig? Om tilliten til livet er tilstede vil ogs frykten utebli :-) enn deiligere...Heidi

10.09.2006 @ 14:58

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/625678
hits