Det Norske Pentagrammet - er det reelt?


(06.12.05) Spørsmål:  Det er mye tall.. eller tallmystikk i pentagrammet, det Norske Pentagrammet. Er det reelt? (...* se omtale  av boken Det norske Pentagram av forfatteren Harald S. Boehlke)
Så er det, så er det.

Det norske PentagrammetDet er én og samme sak? 

Så er det. Der en annen nivå til hva der taledes under den tid der var i Egyptens riker der søkedes for trigonet (3). Således er der til noget nyere og høyere vibrasjoner til hva der er av cinco (5) energier, korrekt. Konu Ekatah.

Den sydlige spissen av Pentagrammet havner på Blikafjell, kan du si noe om det?

Vi ser kraften er lik helige spots, hvorledes den og ser ulike pentagrammer der omfatter hva der er kallet av store dimensjoner for Europeiske riker til sammen. Om den søker av linier der vokser til sammen mellom Nidaro energi og hva der er av Campo Stillio, således er der av Espaniens riker eldede energier der bliver løftet til nord for at opplyses. Således er der beskrevet i de Helige Skrifter, lik Nordens Lys bringes til Sydens konger. Således er der forbindelser, lik der er av Moder Jords meridianer, - energier der flyter gjennom tanker der genereres av menneskebarnet.

Er det det samme punkt som trigonalpunktet der. Er det merket? 

Så er der korrekt. Der er nu lik den er i en god spor for at søke for de symboler. Vi taler; om den søker til punktet innom sirkelens energier, om den søker til punktet innom trigonets energier, om den søker til hva der bliver av Leyline,s om der er meridianens kryss der skaper en helig punkt, om der så er i pentagrammets funksjoner, om der er i oktagoner, så er den like fullt i punktet, så er den selv sentreret i sitt selv, og således skal den ei søke noget mer i ulike himmelske retninger av alt hva den skal gjøre. Den skal være i punktet i sitt selv, i nuet, og i tindens eksistens. Konu Ekatah.  (06.12.05)
 

hits